Online Marketing Traineeship

Solliciteer nu

Traineeship Online Marketing

Wil jij werken voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Dan ben je op het juiste adres. Wij hebben dit jaar een FD Gazellen Award gewonnen en zijn van plan nog verder door te groeien! Daar hebben we een online marketeer in de dop voor nodig die de fijne kneepjes van het vak wil leren.

 Ons Online Marketing traineeship biedt jou de mogelijkheid om jezelf vijf dagen per week, gedurende vier maanden, middels een intensief leertraject te ontwikkelen op het gebied van content marketing, online advertising en marketing automation. Tijdens het traineeship zul je je specialiseren in één van deze vakgebieden, op basis van jouw voorkeur en skills.

Dit traject bevat heldere leerdoelstellingen en een snelle leercurve gebaseerd op de drie fases van de marketing- en salesfunnel. Tijdens evaluaties wordt je kennis getoetst. Na het succesvol behalen van alle leerdoelstellingen kun jij jezelf in de markt zetten als Online Marketing Specialist.

Wegens de Corona omstandigheden hebben we tijdelijk deze vacature on-hold gezet.

Vergoeding: € 1.000 per maand

FULL-TIME · ROTTERDAM

Wat ga je doen?

Binnen het leertraject krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als Online Advertising Specialist, Content Marketing Specialist of Marketing Automation Specialist. Op basis van de drie fases van de marketing- en salesfunnel ontwikkel jij je kennis en ervaring op het gebied van online marketing. Een greep uit je taken:

 • Voor het genereren van traffic en online zichtbaarheid zetten we Google Ads, Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube en display advertising in, en we kijken naar nieuwe kanalen. Jij gaat hier ook mee aan de slag.
 • Je gaat, onder begeleiding van een van onze ervaren online marketeers, zelf aan de slag met het beheren en optimaliseren van campagnes en advertentieaccounts.
 • Ook het rapporteren van de resultaten krijgt veel aandacht. We zien je niet als een stagiair, maar als een Junior Online Marketeer! Je zult dus ook deelnemen aan rapportagebesprekingen met klanten.
 • Binnen het leertraject krijg je de mogelijkheid om alle officiële Google Ads & Google Analytics certificeringen te behalen.
 • Je leert meer over e-mailmarketing en marketing automation.
 • Je gaat aan de slag met het opzetten van marketingcampagnes
 • Op basis van een marketingkalender ga je content creëren. Blogs en webteksten zul je aan de hand van SEO richtlijnen maken; zo zorg je ervoor dat de teksten hoog in de zoekresultaten van Google verschijnen.
 • Binnen het traineeship zal er een goede balans zijn tussen leren en meewerken. Bovendien krijg je voldoende ruimte om te ontdekken waar je interesses nog meer liggen binnen ons vakgebied, zodat jij kan excelleren in waar je goed in bent!

Wat zoeken wij in jou?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding en niet meer dan 3 jaar werkervaring.
 • Jij hebt analytisch inzicht en ziet verbanden in data. Jij begrijpt dat meten = weten.
 • Je kunt foutloos Nederlandse teksten schrijven. 
 • Je moedertaal is Nederlands.
 • Creativiteit; jij denkt mee met een klant en signaleert mogelijkheden
 • Een actieve en leergierige werkhouding, maar we hopen ook dat je bijdraagt aan de gezellige en informele sfeer binnen ons bedrijf. We werken als team voor onze klanten en daar ga jij een onderdeel van uitmaken.
 • Je bent bovendien communicatief, overtuigend en klantgericht.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 • Kennismakingsgesprek
 • Assessment


In de praktijk

Naast de certificeringen en een traineeshipvergoeding bieden we je de kans om volledig mee te draaien in ons team. Je zal een halfjaar, voor vijf dagen per week, in een gezellig en ambitieus team terechtkomen. We zijn een jong en groeiend bedrijf, waarin openheid en eerlijkheid centraal staan. Iedereen is gelijk, dus we zullen je ook meteen als een volwaardig teamlid behandelen. Verder bieden we veel ruimte voor eigen initiatief, want uitgeleerd zijn we nooit!

Kennisdeling is daarnaast echt een speerpunt. We sluiten elke vrijdag af met een kennissessie en borrel waarin verschillende collega’s hun expertise of nieuwe bevindingen delen. Ook houden we regelmatig academies over de verschillende aspecten van marketing en/of sales en alles wat hierbij komt kijken.

We groeien hard. Daarom zijn wij op zoek naar jou, zodat we je kunnen opleiden tot een echte Online Marketing specialist! Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier in via onderstaande knop!

Benieuwd wat je zoal doet op een dag als trainee bij Lead Today? Lees dan hier ons blog!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kan je ons uiteraard bellen: 010-7955671 of mailen: werkenbij@leadtoday.nl. Contactpersoon: Jaime Infante Ferreira


* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit bieden we jou...

Mooie werkplek

In het hart van Rotterdam (Beurs-WTC).

Traineeship vergoeding van €1.000,-

Een mooie vergoeding voor je harde werk.

Een goed leertraject

En mogelijkheid tot het behalen van certificeringen.

Een gezellig en ambitieus team

Waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.

Dagelijkse lunch

Elke middag een mooi gedekte tafel voor gezond en lekker eten.

Regelmatige borrels

Bijna elke vrijdag een borrel in onze 'stamkroeg' of ergens anders in Rotterdam.

Een aantal van je collega's...

Robert de Boer

Oprichter en partner

Mike Joppe

Partner

Jaime Infante Ferreira

Partner

Sabine Schmetz

Groeimanager

Eva van Zelderen

Groeimanager

Joyce Hanemaayer

Online marketing specialist

Frank Boersma

Groeistrateeg

Kim Peragine

Online projectmanager

Wil je werken in hartje Rotterdam?