Salesforce Marketing & Sales consultant

Solliciteer nu

Salesforce Marketing & Sales Consultant

Wil jij kennis opdoen en je ervaring uitbreiden op het gebied van marketing en sales technologie binnen één van de snelst groeiende consultancybureau's van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zowel in 2019 als in 2020 een FD Gazellen Award gewonnen en zijn van plan nog verder door te groeien! Maar hiervoor zijn we op zoek naar een nieuwe collega die de Salesforce tak verder wil uitbouwen. 

 Deze functie biedt jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van data en marketingtechnologie. Je verzamelt, combineert en analyseert data vanuit verschillende bronnen, om zo patronen en inzichten te ontdekken. Dit vertaal je naar het marketing-salesproces, wat dankzij jouw analyse steeds beter en meer datagedreven wordt. Op die manier combineer je data en technologie met (menselijke) processen. Deze verschillende invalshoeken laat je samen komen in o.a. Salesforce Sales Cloud, Salesforce NPSP of Salesforce Pardot.

Startdatum: Per-direct

Full-time · Rotterdam

Wat ga je doen?

Je blijft continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in data driven marketing en marketing & sales technologie binnen het B2B landschap, en deelt deze kennis met je collega's. Je helpt onze klanten doordat:

 • Je alles weet over de werking en het nut van e-mailmarketing, marketing automation en Salesforce CRM, en je weet de weg te vinden in elk systeem.
 • Je bepaalt de basis voor de samenwerking en rolverdeling tussen marketing en sales, door vast te leggen hoe het marketing-sales proces eruit ziet en welke rol data en technologie daarin hebben. Dit proces maak je visueel aan de hand van flowcharts.
 • Je zorgt voor een goede en bruikbare datastructuur door data op te schonen, te integreren en op een juiste manier op te slaan.
 • Je vertaalt inzichten uit Big Data naar verbeteringen op het gebied van marketing en sales: van het maken van betere e-mails en het efficiënter en doelgerichter maken van een CRM-proces, tot het vinden van de juiste doelgroep voor een bepaald product.
 • Je maakt roadmaps voor de implementatie van Salesforce trajecten en wil graag meer leren over de implementatie van e-mailmarketing en marketing automation pakketten.

Naast bovenstaande taken zal je zelf ook veel kennis opdoen van onze andere online marketing specialisten. Onder andere over leadgeneratie, SEA, SEO, programmatic advertising, conversieoptimalisatie, Google Analytics en webontwikkeling. Op deze manier krijg je een bredere kennis op het gebied van marketing en sales vraagstukken.

Een greep uit de marketing & sales technologie stack

Een selectie uit onze B2B klanten

Wat zoeken wij in jou?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare Salesforce ervaring.
 • Het in bezit zijn van een Salesforce Administrator certification is een pre.
 • Analytisch inzicht. Je ziet verbanden in data en begrijpt dat meten = weten.
 • Een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze. Je vind het leuk om orde te scheppen in grote hoeveelheden data en dubbelcheckt altijd netjes of je je werk goed hebt gedaan.
 • Een pragmatisch instelling - je denkt in oplossingen. Deze oplossingen weet je ook op een begrijpelijke manier uit te dragen naar anderen.
 • Een actieve en leergierige werkhouding, maar we hopen ook dat je bijdraagt aan de gezellige en informele sfeer binnen ons bedrijf. We werken als team voor onze klanten en daar ga jij een onderdeel van uitmaken.
 • Je bent bovendien communicatief, overtuigend en klantgericht.
 • Je hebt ervaring met het werken in sprints.
 • Je moedertaal is Nederlands.


In de praktijk

Je zal 5 dagen per week, in een gezellig en ambitieus team terechtkomen. We zijn een jong en groeiend bedrijf, waarin openheid en eerlijkheid centraal staan. Iedereen is gelijk, dus we zullen je ook meteen als een volwaardig teamlid behandelen. Verder bieden we veel ruimte voor eigen initiatief, want uitgeleerd zijn we nooit!

Kennisdeling is daarnaast echt een speerpunt. We sluiten elke vrijdag af met een kennissessie en borrel waarin verschillende collega’s hun expertise of nieuwe bevindingen delen. Ook houden we regelmatig academies over de verschillende aspecten van marketing en/of sales en alles wat hierbij komt kijken.

We groeien hard. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Ben je geïnteresseerd? Vul dan het formulier in via onderstaande knop!


Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 • Kennismakingsgesprek
 • Assessment
 • Case-ronde


Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kan je ons uiteraard bellen: 010-7955671 of mailen: werkenbij@leadtoday.nl. Contactpersoon: Jaime Infante Ferreira

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een selectie uit onze non-profit klanten

Dit bieden we jou...

Mooie werkplek

In het hart van Rotterdam (Beurs-WTC).

Marktconform salaris

Afhankelijk van je kennis en ervaring..

Certificeringen

En mogelijkheid tot het behalen van Salesforce en marketing automation certificeringen.

Dagelijkse lunch

Elke middag een mooi gedekte tafel voor gezond en lekker eten.

Een gezellig en ambitieus team

Waar persoonlijke groei, kennisdeling én plezier leidend zijn.

Doorgroei mogelijkheden

Naar andere functies binnen Lead Today

Een aantal van je collega's...

Robert de Boer


Jaime Infante Ferreira


Kim Peragine

Anouk van Belzen

Eline van Tongeren

Wil je werken in hartje Rotterdam?